Private area Username
Password
Login progress... Invalid User name or password You cannot access to reserved area
Subscribe to our Newsletters
Una serata, cena concerto, con la grande Lalla Esposito in Smile - La tua vita in 35mm. 

Piano ed Arrangiamenti: Mimmo Napolitano, Sax e Clarinetto: Giuseppe Di Colandrea
Contrabbasso: Luigi Sigillo

https://www.youtube.com/watch?v=yfenICEB3KA
Una serata nel segno del buon gusto, buon vino e buona musica... Tributo a Chet Baker  con Lorenzo Federici (tromba), Roberto Giangrande (contrabbasso) e Mimmo Napolitano (piano)
Lunedì 28 marzo 2016 è il giorno di Pasquetta e noi de “Il IV Miglio” desideriamo invitarvi a trascorrerlo in nostra compagnia presso il nostro ristorante.

MENU

FANTASIE PASQUALI DEL IV MIGLIO
Tagliere di Salumi Misti
Ricottina Erborinata al Miele
Zuppa di Fagioli alla Contadina
Crostone di Polenta con Fonduta di Salsiccia
Casatiello e Fave


PRIMO
Ziti al Forno
Risotto con Radicchio, Noci e Salsiccia


SECONDO
Maialino al Pepe Rosa con Patate al Forno


DOLCE
Pastiera Pasquale


Nel menu è compreso
Acqua | Vino della cantina “Il IV Miglio” (Aglianico o Falanghina ¼ a persona) | Caffè | Digestivi


MENU COMPLETO: 35 € persona
MENU BAMBINI: 20 € con animazione


Ampio parcheggio gratuito e free wifi
Possibilità di menu gluten free prenotando.


Per info e prenotazioni: 081 8760364 - 081 19254344
La prenotazione è sempre consigliata e gradita!
Se volete trascorrere una domenica indimenticabile in occasione del pranzo di Pasqua 2016 saremo lieti di  accogliervi per un nuovo appuntamento da vivere insieme!Non vi resta che scoprire il ricco menu che abbiamo pensato per voi e accomodarvi a tavola!

MENU

FANTASIE PASQUALI DEL IV MIGLIO
Tagliere di Salumi e Formaggi
Zuppa di Fagioli alla Contadina
Millefoglie di Melanzane
Calzoncelli Napoletani con Ricotta e Salame
Casatiello e Fave
Carciofi Farciti


PRIMO
Lasagna alla Napoletana
Risotto ai Funghi Porcini profumato al rosmarino


SECONDO
Misto di Carne alla Brace (Agnello, Manzo e Salsiccia) con Patate e Piselli


DOLCE
Pastiera Pasquale


Nel menu è compreso
Acqua | Vino della cantina “Il IV Miglio” (Aglianico o Falanghina ¼ a persona) | Caffè | Digestivi


MENU COMPLETO: 40 € persona
MENU BAMBINI: 20 € con animazione


Ampio parcheggio gratuito e free wifi
Possibilità di menu gluten free prenotando.


Per info e prenotazioni: 081 8760364 - 081 19254344
La prenotazione è sempre consigliata e gradita!
1 - 2 - 3 - 4
sunmontuewedthufrisat
1234567
8910111213
14
151617181920
21
22232425262728
293031
events
7/21/2018  SuoniLavici - Cena Concerto
Cena Concerto: SuoniLavici, Musica popolare dal SUD ITALIA
  • ORIGIN OF THE EXCELLENCE
    The life in a wine yard could be divided in various moments, each in the direction to perfectly prepare the future harvests. During the winter the work is directed to the summer's end harvest: at the first autumn's rains, it is performed the lands' harrowing, followed by the pruning (speronato cordon's system) on December's beginning. Then the work is devoted to the lands' manure, performed by means of organic manures and to a further harrowing. On spring we can see the first fruits of our work, all around the fields are green, but among ...more
  • PLACE WHERE THE EARTH BURN
    The IV Miglio wines express the Phlegraean Fields millennial history and bring together all the peculiarity of a magic place, ancient and precious. We are in Campania, in a special geographic area in the north of Naples, on the declines of extinct craters, an open air archeological museum; very fertile and sunny ground, mild climate, landscape built up by volcanic reliefs contributing to the land's variety. A sparkling ground: the volcanic events are of special evidence in Pozzuoli' Solfatara; also evocative the Averno's lake...more
  • EMOTION TO TASTE
    In the sunny "ardent earth" of Phlegraean Fields, recalled by ancient Romans and full of little craters, in this special enchanting scenery was created the "Il IV Miglio" restaurant, that along with the wine cellar represents the utmost expression of Verde family's hospitality. A warm, bright, pleasant environment, smart but on the same time informal, in which the guest leaves for a long trip made of revelations of new tastes and rediscovering of forgotten flavours. All factors strictly tied up with Verde family reception ...more
  • OUR WINES
    On the late years of century 19th Raffaele Verde was reported as the best vine-maker in Quarto. A real pride for that area, that shortly became a necessary stop of each farmer and carter. Raffaele's son Ciro continued this tradition, but the second world war caused a temporary interruption of the production and trading. The activity was resumed by an other Raffaele, Ciro's son, but devoted to a special target of consumers: Ciro raised the wine quality, reserving it to a restricted target "sibi et amicis". Again a Ciro ...more
Precedente Successivo